Изработка на сайт
Галерия
Последни Новини
Вход

Силата на природните продукти на АкваСорс

  • 03/05/2016 11:44
  • |
  • 0 коментара
Водораслите са в помощ както на възрастните, така и на деца и бебета.
1 2 3 4

Силата на природата

Естествените продукти на АкваСорс помагат за вашето здраве

АкваСорс произвежда продукти богати на полезни естествени вещества за вашето здраве

Формата АкваСорс е една от многото производители на здравословни продукти с високо качествени билки и други растения. Тя е основана през далечната 1994 г. от англичаните Робърт Дейвидсън и Дейвид Хауъл, които са известни хомеопати. Идеята за създаването на тази фирма е откриването на полезните свойства на микроводораслите АФА, които се намират в едно чисто планинско езеро в щата Орегон в САЩ – Горен Кламат. След като забелязват ползите за здравето на своите пациенти, основателите на фирмата решават да започнат да ги разпространяват под формата на хранителна добавка. Освен водораслите, те започнали да търсят и да създават и други хранителни добавки и натурална козметика. Отделили са 15 години за изследвания върху здравословното хранене с помощта на много специалисти в тази област. Така стигат до създадените и широко разпространени естествени продукти на фирмата АкваСорс.

Езерото Горен Кламат е дълбоко 700 метра и има площ 220 кв. км. В него се стичат водите на 17 чисти планински поточета и реки и така внасят по 50 000 тона наноси съдържащи различни минерали. Водата в езерото се изследва постоянно и се следи за наличието на тежки метали и радиоактивни вещества. Благодарение на нея се получава наличието на богатата биомаса, сред която са и водораслите АФА. Те са основния продукт на фирмата.

Синьо-зелените водорасли АФА съдържат лесно уловими хранителни вещества като антиоксиданти, витамини В5, В12, Е, С, бета-каротин, невролептици, минерали, протеини, аминокиселини, мастни киселини, ензими, хлорофил и други. Те се предлагат под формата на течност, на прах и на капсули от вегетариански желатин. Белтъчините в тях са на почти 100% усвояемост.

Действието на водораслите АФА е добро за нервната система – антидепресиращо, подобряват концентрацията и паметта; предпазват от радиация и канцерогени; помагат за синтеза от тялото на антитела, за метаболизма, за кръвотворенето, укрепват кръвоносните съдове, полезни са при анемия, за активиране синтеза на стволови клетки.Водораслите намират приложение за различни болести и състояния и за набавяне нужните хранителни вещества към храненето.

Продуктите на АкваСорс съдържат освен водораслите АФА и други важни за здравето хранителни вещества като коластра, коензим Q10, органичен витамин D, Алое Вера, ензими, ечемик, Пикногенол, акай бери и други. Всички те имат широк спектър на приложения за здравето, за укрепване на имунитета, за подпомагане на лечението на рака, за ставни и нервни заболявания, за възстановяване след инсулт и инфаркт, за повече енергия и т. н.


Всяко боледуване на детето води до понижаване на жизнения му тонус и в повечето случаи се прилага антибиотично лечение.
За предпочитане е да давате на вашите бебета и деца редовно профилактично суперхраните: Зелена Енергия,мастни киселини, КолАктив3 Ако се наложи да се вземат лекарства суперхраните ще помогнат за по-бързо оздравяване.
"Становището на съвременната бактериология в лицето на професор Rasic: поддържането на здравословен баланс на чревната микрофлора е важно в ранна кърмаческа възраст и пряко влияе върху изграждането на здрав имунитет. Набавянето на липсващите, поради ниската хранителна стойност на майчиното мляко пробиотици, трябва да става от първите дни след раждането (Бифидус), а съхраняването на добрите взаимоотношения между стотиците микроорганизми, населяващи чревната лигавица, е задача от първостепенна важност през целия ни живот". - Д-р М.Г.Папазова, к.м.н.
За новороденото дете е особено важно регулирането на чревната флора с пробиотика Бифидус (благотворна бактерия, нормален обитател на дебелото черво). Това е особено важно за бебетата, които са родени секцио, бебетата на изкуствена храна, с колики и чувствително храносмилане, с алергични реакции към мляко. Бифидобактериите подобряват храносмилането и усвояването на белтъците и мазнините, както и задържането на минерали като фосфор, калций и желязо. Осигуряват защита срещу чревни инфекции и по-добро наддаване на бебетата.. Бифидобактериите трябва да съставляват 99% от чревната флора на здравите кърмачета.

Изгодни оферти за дрехи

Contact Us

0894045003

   

   marinela0493@abv.bg

 

Follow Us

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
© 2018 - 2024 Всички права запазени